Aj, vilken smärta !

Det hugger i ryggen, det gör fruktansvärt ont. ajajaj !Önskar att Mikael var hemma så att han kunde massera mig lite.

Idag var det sista gången på Föräldrargruppen, väldigt tråkigt. Tyckte om dom träffarna på torsdagarna, men nu är det slut, tyvärr ! Skrev upp en massa saker som Mikael ska tänka på innan vi åker in till förlossningen, sen skrev jag upp hur han  skulle göra inne på förlossningen, det är mycket man ska tänka på. Men det kommer gå så otroligt bra så. Längtar så fruktansvärt mycket. Nu börjar vi bli nyfiken på vem det är som ligger och sparkar i min mage heeela dagarna. Hoppas att den lilla rackaren vill sparka på moster i morgon, när jag ska på vernissage som hon och hennes klass ska ha! Ska bli spännande och se vad deras X jobb var :) Jag vet att hon har kämpat som en tok med sitt X jobb, men nu är det äntligen klart och dom ska ställa ut de!

I morgon ska jag åka till Gävle med Sandra och kolla lite. Hoppas verkligen att det ska gå bra att gå, så det inte blir som sist, när jag var där med mamma. Jag ha ju blivit lite tyngre och större, så det borde vara jobbigare. Bara att kämpa på Maria. Kanske jag hitter nå fina bebiskläder också, dom brukar ha väldigt mycket på HM :)
I morgon går jag in i V.30, baaara 10 veckor kvar tills du kommer, gud vad jag längtar ! Jag har aldrig känt sån lycka någon gång. Mitt liv är perfekt, jag har en bebis som kommer om 10 veckor. En pojkvän som jag älskar så otroligt mycket. Jag vill verkligen leva mitt liv med Mikael, det finns ingen som har betytt så otroligt mycket, som han gör. I nio år väntade jag på Mikael och det lönade sig. Jag ångrar inte att det tog sån tid innan det riktig sa klick och blev vi :) Även fast vi har haft andra partners under tiden, så har det alltid vart nå speciellt mellan oss. Det säger vi båda, till och med svärmor sägr det, att mikael alltid har tyckt om mig, att han har prata om mig och lyst upp som en sol, det är roligt att höra, för det visste ju inte jag då. Trodde att det bara var jag som hade känt så, men icke. Jag ångrar inte en dag att jag fick vänta så länge på honom, för nu har vi det underbart och ingen kan förstöra det vi har. Jag är verkligen kär och lycklig och det är tack vare min underbara man :P haha   


 

På lördag kommer han äntligen hem från Götet, ska bli skönt att han inte ska åka ner dit igen. Det är ju bra att han är borta och jobbar, men vi klarar inte av att vara ifrån varandra, så nu ska det bli jobb på hemmaplan, underbart :) 

Om jag är riktigt pigg så ska jag jobba i helgen, lite jobbigt i tanke med att vi håller på att flyttar + att jag är helt slutkörd och sjuk :(  Det är väl bara att kämpa vidare.

Nu klarar jag inte av att sitta längre, det gör som sagt väldigt ont bak mot ryggen! Men när jag får ont brukar jag tänka, det här är ingenting mot förlossningen :P Bra iställning där. haha !


/ M

Söndag

Så var det söndag igen, tiden går alldeles för fort! Jag är otroligt nöjd med att jag ska få en dag till med Mikael, dom åker i morgon istället för idag :)

I helgen har vi verkligen plockat och packat. Vi har haft saker att göra heeeela tiden. Jobbigt, men skönt att få göra sig av med en massa skit. Vi har haft så otroligt mycket saker, vi blev helt paff när vi såg hur mycket saker vi har haft. Aldrig mer!  Vi ska ta att göra ett ryck idag också, så att vi hinner få bort så mycket som möjligt. Mikael åker ju ner till Götet och jobbar igen i morgon, så han kommer hem på fredag eller lördag. Jag jobbar i helgen, ioförsig så jobbar jag morgon och slutar kl tolv, men det kan ändå vara skönt att ha flyttat det mesta av sakerna. Vi ska ju hinna städa ur också. Sen är det inte många dagar var innan vi ska vara ute ur den är lägenheten :) Det löser sig alltid !
Ska hinna med att plugga idag också, ska göra det absolut sista, innan allt är slut :)

I mellan åt allt städande har vi haft det underbart mysigt. Mikael har behandlat mig som en prinsessa. Det är så underbart att ha honom hemma! Igår lagade han mat och hade tända ljus på bordet. Så fick jag massage. Igår kväll tappade han upp ett härligt bad till oss både med tända ljus. Vilken man man har :)

Ska försöka få nånting gjort här!

/ M

Föräldrargrupp

Idag fick Mikael och alla dom andra karlarna lära sig att massera sin kvinna på rätt sätt. Var otroligt skönt med massagen, ser fram emot förlossningen då massagen ska användas ! Så fick karlarna åder om att dom skulle nypa oss, så att vi skulle lära oss att andas efter smärtan. Bra sätt måste jag säga, när jag koncentrera mig på andningen glömde jag helt bort smärtan. Blir väl lite annat när man har värkar men men.....

Efteråt så åkte Mikael och jag till Barnens Hus för att köpa en bilstol till bebisen. Den måste ju också få åka skönt när den kommer ut :)
image16





V28 (27+5)                                        

/ M

Ett tag sen sist

Har inte blivit så mycket skrivande i bloggen på ett tag. Haft alldeles för mycket att tänka på.

Nu är det iallafall bestämt att vi ska flytta. Jag har inte liksom inte gillat den här lägenheten, så för mig känns det toppen. Det känns så rätt på det ställe som vi ska flytta till. Det känns mer som vårat. Den här lägenheten som vi snart har bott i ett år har inte vart personlig, bara nånting som vi har bott i. Visst hade man kunnat göra fint i den, men jag kände att jag inte ville lägga pengar på nånting som inte känns riktigt hundra.
På det nya stället som vi ska flytta till har vi tapetsera, allt känns så otroligt bra där. Det är verkligen vårat :)

Så här ser det ut

Bebisen växer på bra i magen. Ibland funderara jag vad den har för sig där inne. Den sparkar åt alla håll samtidgt, en liten dasare kanske? :P Veckorna rullar iväg, tyckte att man nyss var i v.15 men på fredag går jag in i v.29 och då är det bara 11 veckor kvar tills den är beräknad att komma. Längtar så mycket efter dig !


v.19 (18+5) v. 20 v.23 (22+1) v.26 (25+4)

Spännande att se hur magen förändras, ska ta lite nya bilder och lägga ut!

Annars så har det väl inte hänt så speciellt mycket, förutom att Mikael är nere i Göteborg och jobbar. I morgon kommer han ätligen hem. Han har vart borta i nio dagar :( Blir en kort besök hemma, för på söndag åker han igen ! Tråkigt, men bra att han tjänar lite pengar!

/ M
RSS 2.0